VIDEO Marian Vasile propune: piste pentru biciclete pe drumurile din Timiș

Sursa: www.gazetadinvest.ro

Publicat: 22 octombrie 2015

Autor: Oana Mușat

Piste pentru biciclete pe drumurile din Timiș. Este propunerea consilierului județean PNL, Marian Vasile, care a si depus in cadrul CJ Timiș un proiect de hotărâre care prevede o nouă alternativă de transport din zona urbană în cea periurbană și invers.

Potrivit acestuia, pistele de biciclete ar urma să fie realizate din fonduri europene. Astfel că pentru realizarea studiului de fezabilitate și al documentației tehnice este nevoie de 30.000 de euro. CJ Timiș trebuie să pregătească documentele necesare contractării unei firme care să realizeze proiectul până cel târziu în luna martie a anului viitor. “Există o oportunitate pe program transfrontalier România – Serbia, cu depunere de proiect pe 15 ianuarie și am folosit această șansă pentru a solicita un studiu de oportunitate și documentație tehnico-economică. Pentru un astfel de demers problematica este mai generală, însă eu m-am gândit să implementăm aceste piste de biciclete de-a lungul drumurilor județene, și, totodată, să ne gândim la Timișoara și zona periurbană pentru că aici este cea mai mare concentrație a populației județului”, explică Marian Vasile, consilier județean PNL.

Potrivit consilierului județean, localitățile din Timiș unde ar urma să fie construite pistele de biciclete sunt Moșnița Nouă, Giroc, Dumbrăvița, Sânmihaiu Român și către Aeroportul Timișoara.

VIDEO:

MCV - conferinta 22 octombrie 2015

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *