Participare la meciul Romania - Islanda - Foto Adevarul

Viceprimarul Timişoarei, în galeria de la Vrşeţ, la meciul România-Islanda, decembrie 2012

Sursa: www.adevarul.ro

Publicat: 6 decembrie 2012

Autor: Ștefan Both

Pe lângă numeroşii români care au susţinut aseară, la Vrşeţ, fetele la meciul cu Islanda s-au aflat şi câţiva oficiali din Timişoara.

Viceprimarul Dan Diaconu şi vicepreşedintele CJT Marian Vasile, alături de Leo Demaio, preşedintele echipei de baschet BC Timişoara s-au aflat în tribunele Arenei Millenium, la meciul România-Islanda.

„Îmi place handbalul. Am practicat şi eu acest sport, pentru foarte puţin timp. Dar acum am venit să suţin echipa României. Am vrut să vin şi la meciul cu Rusia, dar nu am reuşit, dar o să mă duc şi la Novi Sad”, a spus Dan Diaconu. Viceprimarul Timişoarei a fost impresionat de atmosfera de la România-Islanda, câştigată de jucătoarele lui Gheorghe Tadici, cu 22-19. „Atmosfera a fost minunată. Pe lângă mulţi care vin din ţară, am înţeles că sunt aici români din Banatul Sârbesc. Sper ca la meciul cu Islanda fetele s-au menajat un pic în vederea meciurilor viitoare”, a mai spus Diaconu. Dan Diaconu a mai avut o misiune la Vrşeţ. Acesta a dorit să vadă cum se organizează o competiţie de nivel înalt, având în vedere că Timişoara va fi gază a Campionatului European de Baschet Fete din 2015.

„Avem de învăţat de la cei din Vrşeţ. O comunitate mică a reuşit să construiască o arenă ca aceasta. Din câte ştiu sala a fost construită din fondurile celor de la Hemofarm şi de la primăria, în perioada emargoului. Partea bună este că pentru europenele de baschet şi noi vom avea o sală nouă şi modernă, de 14.000 de locuri”, a mai spus Dan Diaconu.

Participare la meciul Romania - Islanda - Foto Adevarul

Participare la meciul Romania – Islanda – Foto Adevarul

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *