Vasile catre Bojin: „Poporul sustine politicieni care nu mai umbla ursul pe dupa cires”

Publicat la: 26 Noiembrie 2014 | în Consiliul Judeţean Timiş | de Dariana Bratu

 

Scandalurile și contrele de la Consiliul Județean Timiș continuă chiar și după terminarea campaniei electorale. Ca de obicei, protagoniștii certurilor au fost consilierul județean Marian Vasile (PNL) și președintele CJ Timiș, social-democratul Titu Bojin. Cei doi au schimbat replici aspre, totul din cauza unei proceduri banale.

 

La începutul ședinței de plen a Consiliului Județean Timiș de miercuri, pe ordinea de zi se afla și un punct prin care se cerea împuternicirea președintelui consiliului pentru a semna niște documente la sfârșit de an. Această practică este comună, dar, pentru aleșii locali din Timiș, a fost motiv de ceartă. Totul a început atunci când liberalul Marian Vasile a solicitat ca acel punct să fie votat separat sau să fie amânat pentru ședința următoare. De aici s-au încins spiritele. Liberalul a profitat de moment pentru a-i aminti lui Bojin că la alegerile prezidențiale s-a demonstrat faptul că PSD și-a pierdut din popularitate.

Cred că ar fi oportun ca această desemnare a dumneavoastră, de împuternicire, ca să semnaţi actele consiliului judeţean, fără a ne implica pe noi, să se facă în şedinţele viitoare. Cred că aţi văzut că, la aceste alegeri prezidenţiale, poporul şi-a exprimat dorinţa de a susţine politicieni care nu mai umblă ursul pe după cireş. Voinţa poporului a fost pentru schimbarea abordării politice. Rugămintea mea este să fiţi ceva mai înţelept, să ne luaţi în seamă abordările, nu atât de multe vorbe, pe noi nu ne ameţiţi, nici poporul. Dacă nu facem construcţia pentru cetăţeni, am putea să ne trezim cu ei în stradă şi alegeri anticipate. Voinţa poporului în România a fost foarte clară. V-aş ruga să băgaţi în seamă această rugăminte a mea”, a solicitat Marian Vasile. Bojin nu a fost prea impresionat de declarația lui Vasile și i-a solicitat să-l anunțe când PNL-ul își va deschide „prima școală de pregătire a cadrelor la PNL”, pentru că… vrea și el să vină!

Sursa: http://debanat.ro/2014/11/vasile-catre-bojin-poporul-sustine-politicieni-care-nu-mai-umbla-ursul-pe-dupa-cires_91900.html

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *