Un drum județean, motiv de dispută între PNL și PSD! A fost distrus de constructorul autostrăzii, dar va fi refăcut din banii CJT

Sursa: http://www.sursadevest.ro/stire/un-drum-judetean-motiv-de-disputa-intre-pnl-si-psd-a-fost-distrus-de-constructorul-autostrazii-dar-va-fi-refacut-din-banii-cjt

Publicat: 31 ianuarie 2016

Un drum județean reprezintă acum mărul discordiei între aleșii județeni ai PNL și PSD. Este vorba despre un tronson de drum de 10 kilometri, care a fost distrus de constructorul autostrăzii A1, în zona Făget, dar care se angaja să îl repare la finalizarea lucrărilor, susține consilierul județean Marian Vasile.

Acesta este însă nemulțumit, pentru că în bugetul județului din acest an au fost prevăzuți bani pentru reabilitarea aceluiași tronson. Mai mult decât atât, Marian Vasile spune că a fost semnat și un protocol între firma constructoare, Salini, și CJT în acest sens, dar că el a avertizat în urmă cu șase luni că acesta nu va fi respectat.

”Drumul județean care leagă orașul Făget de Drăgsinești, care a fost spart de către constructorul autostrăzii A1, Salini & Company, iar promisiunea de acum 6 luni din partea președintelui CJT a fost că s-a semnat un protocol astfel încât după ce se termină lucrările, constructorul să-și asume refacerea la stadiul inițial al acestui drum (…) Acum, surpriză! În buget s-au prins bani pentru reabilitarea acestui drum, de către Consiliul Județean Timiș. Este vorba de un milion de lei pentru reparația celor 10 kilometri de drum (…) Deci se aruncă cu bani pe fereastră la greu”, spune consilierul județean, Marian Vasile.

Liderul de grup al consilierilor județeni ai PNL spune că îl va interpela pe președintele CJT în următoarea ședință de plen, pentru a vedea ce s-a întâmplat de fapt.

Drum judetean Faget

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *