Securitate informatica - Foto TION

Un consilier județean cere mai multă atenție la securitatea informatică a CJ Timiș

Sursa: www.tion.ro

Publicat: 5 septembrie 2015

Autor: Adrian Panduru

Consilierii judeţeni primesc, de câteva luni, toate informaţiile legate de proiecte şi acţiunile CJ Timiş în format electronic. De altfel, şi în plenul Consiliului Judeţean Timiş consilierii vin cu tableta, nu mai vin cu vraful de hârtii. Şi totuşi, acest sistem informatic are şi lacune.

Marian Constantin Vasile, liderul grupului de consilieri judeţeni PNL, a atras atenţia, la ultima şedinţă de consiliu desfăşurată la începutul săptămânii, că securitatea informatică a comunicării dintre consilieri poate fi afectată dacă echipa tehnică a administraţiei judeţene nu e mai atentă.

„Am văzut pe mailul meu multe spam-uri. Ar trebui avut mare grijă pentru că se plimbă tot felul de informaţii cu caracter mai mult sau mai puţin confidenţial. N-ar fi rău ca echipa tehnică să se ocupe mai bine de asta”, a atras atenţia Marian Constantin Vasile.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a cerut ca cei din serviciul tehnic „să facă tot ce trebuie din punct de vedere tehnic să securizeze” traficul de date.

Securitate informatica - Foto TION

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *