Punct de vedere referitor la rezultatele obținute de PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Rezultatul total nefericit, dar previzibil, pe care PNL l-a obținut la alegerile parlamentare de ieri ne face datori -pe noi liberalii- să reflectăm la implicațiile deciziilor pe care partidul le-a adoptat în decursul ultimului an.
O analiză extrem de serioasă va trebui realizată la nivel național și în filiala Timiș, pentru a stabili cât se poate de limpede care au fost deficiențele și problemele interne și ce așteptări ale cetățenilor nu au fost satisfăcute.
Discuțiile sterile și pasarea vinei dintr-o parte în alta, așa cum s-a întâmplat și după alegerile locale, nu vor fi de ajuns, fără asumarea cu bărbăție a răspunderii și fără adoptarea unor măsuri reale care să reașeze sistemul de valori și structurile partidului pe principii sănătoase.
PNL are nevoie să se reformeze în profunzime și să se apropie mult mai mult de alegătorii de dreapta, care au transmis și de această dată un semnal foarte clar că s-au săturat de vechile metehne și de partidele incomplet reformate, chiar dacă acestea au înfăptuit realizări remarcabile pentru România de-a lungul istoriei lor.
Măcar acum, în ceasul al 13-lea, suntem datori să înțelegem aceste lucruri și să acționăm. Succes PNL!
Timișoara, 12 decembrie 2016
mesaj-alegeri-11-decembrie-1989

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *