Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc”

Pe scenă, alături de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc?”, iunie 2015

Am trăit o experiență inedită și foarte frumoasă ieri, când am fost ”agățat” pe scenă de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc?”, pentru a le fi ”naș” la căsătorie. M-am simțit foarte bine și se pare că mi-am intrat bine în rol, după spusele prietenilor din sală.

Felicitări BRD, care a organizat acest eveniment în cadrul campaniei de colectare de fonduri pentru dotarea Spitalului de Copii din Timișoara, care deservește toată partea de vest a României!

Timișoara, 11 iunie 2015

Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc” 4Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc” 2Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc”

 

Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc” 1Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc” 8Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc” 7

 

 

Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc” 6Pe scena alaturi de actorii piesei de teatru ”Te iubesc! Te iubesc” 5

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *