Participare la celebrarea zilelor naționale - 1 Decembrie

Celebrarea Zilei Naționale a României, 1 Decembrie 2014

Un eveniment de suflet, la care am participat și în data de 1 Decembrie 2014, la fel ca și în anii anteriori, cu mândria și emoția de a mă afla în cetatea în care s-au înfăptuit Unirea de la 1600 și Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

M-am bucurat și de această dată să îi fiu alături domnului Klaus Iohannis, președintele ales al României, după eforturile susținute pe care le-am întreprins în calitate de director de campanie în județul Timiș pentru alegerea sa ca președinte.

Am luat parte la momentele festive ocazionate de sărbătorirea Zilei Naționale: slujba de pomenire desfășurată la Catedrala Reîntregirii Neamului și ceremoniile de depunere de coroane de flori la monumentele ridicate în memoria lui Ion I.C. Brătianu și Iuliu Maniu.

Alba Iulia, 01 decembrie 2014

 

Participare la celebrarea zilelor nationale - 1 Decembrie 9 Participare la celebrarea zilelor nationale - 1 Decembrie 8 Participare la celebrarea zilelor nationale - 1 Decembrie 7 Participare la celebrarea zilelor nationale - 1 Decembrie 6 Participare la celebrarea zilelor nationale - 1 Decembrie 5

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *