Marian Vasile, unul dintre candidații PNL pentru funcția de președinte al CJ Timiș

Sursa: www.tion.ro

Publicat: 5 mai 2015

Autor: Adrian Panduru

Marian Vasile, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, este unul dintre viitorii posibili candidaţi ai PNL la funcţia de preşedinte al CJ Timiş, la alegerile din 2016.

Marian Vasile este, în momentul de faţă, unul dintre candidaţii interni ai PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş.

“Având în vedere toate activităţile mele, cea de vicepreşedinte, cu toate atribuţiile, şi celelalte, cum ar fi coordonarea Consiliului Consultativ Economic al Timişoarei şi funcţia de secretar general al Biroului Politic Judeţean al PNL Timiş, m-am decis să nu mai candidez pentru funcţia europeană în cadrul Adunării Regiunilor Europene, pe care o am actualmente, preşedinte al Comisiei Economice şi de Dezvoltare Regională, dorindu-mi să mă implic în primul rând în activităţile de dezvoltare judeţeană, dar şi în vederea alegerilor din anul 2016, fiind unul dintre candidaţii interni ai PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş”, spune Marian Vasile.

Deocamdată nu există o decizie în privinţa modalităţii în care se va alege preşedintele de consiliu judeţean în 2016. Acum se discută la nivel central varianta ca preşedintele să fie votat indirect, adică de către consilierii judeţeni, dar legea nu a fost promulgată. Există în calcul încă şi varianta ca preşedintele să fie ales uninominal, cum a fost la precedentele alegeri. Marian Vasile spune că ambele variante i se par avantajoase.

“Motivul pentru care doresc să candidez, chiar dacă poate fi greu conceput de către o parte a clasei politice, este faptul că îmi doresc să contribui la dezvoltarea substanţială a judeţului, având în vedere resursele excelente şi nevalorificate total ale judeţului nostru”, spune Marian Vasile.

Marian Vasile a intrat în administraţie plecând de pe o poziţie managerială dintr-o multinaţională, un job mult mai bine plătit şi care prezenta mult mai multe avantaje personale, a mai precizat acesta.

Marian Vasile - Foto TION

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *