Marian Vasile, pus pe fapte mari! Uite în ce proiect se implică liberalul

Sursa: www.sursadevest.ro

Publicat: 26 octombrie 2015

Autor: Alice Trifu

Sistemul public din România a fost luat în vizor de tânărul liberal Marian Vasile, care alături de alți colegi din PNL dorește revoluționarea scenei publice și politice. Nu sunt doar vorbe în vânt, spune consilierul județean, care îi „amenință” pe cetățeni cu mari surprize.

Scena publică din România se va zgudui curând, avertizează secretarul general al PNL Timiș, Marian Vasile. Un grup format exclusiv din tineri liberali din România  este horărât să reconstruiască și să revoluționeze sistemul românesc, iar primele strategii au fost deja demarate.

„Există un proiect pe care l-am inițiat pe termen mediu și lung, e de o importanță foarte mare. Fac parte dintr-un grup național de membrii PNL care își propune să revoluționeze și să reconstruiască sistemul public din România. Este un moment zero atât pe scena politică, dar și pe cea administrative. Este momentul să punem piciorul în prag, să venim cu o nouă viziune care va fi dezvăluită în scurt timp”, a explicat Marian Vasile.

Despre orizontul de timp în care cetățenii Timișului, dar și ai României vor putea vede rezultatele nu putem vorbi încă, dar, conform liberalului, se pare că nici nu vom avea mult de asteptat.

“Deocamdată este doar un anunț, dar veți vedea ce se va întâmpla în lunile viitoare. Munca a început”, a mai spus liberalul.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *