Marian Vasile, în cursa pentru șefia CJ Timiș. În februarie se va ști numele candidatului validat

Sursa text + foto: http://gazetadinvest.ro/12085-2/

Publicat: 19 ianuarie 2016

Autor: Oana Mușat

Liderul consilierilor județeni, Marian Vasile, este convins că PNL va ajunge la conducerea CJ Timiș. El îşi doreşte să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, la alegerile din 2016, aflându-se într-o competiţie internă în partid cu alţi potenţiali candidaţi. Potrivit acestuia, PNL își asumă în proporție de 100% preluarea conducerii instituției.

La 1 februarie, numele candidatului PNL la șefia CJ Timiș va fi făcut public. “De la București am primit o circulară la nivelul filialei PNL Timiș, în care se cere să anunțăm până la 1 februarie candidatul oficial pentru această poziție, președinția CJT. A fost prezentat în repetate rânduri mecanismul în care acest candidat va fi validat. Așteptăm nerăbdători mai mulți, printre care și eu pretendent intern, această nominalizare pentru a începe o muncă mai aplicată pentru câștigarea județului. Eu cred cu tărie că vom câștiga noi, din PNL președinția CJT. Oficial suntem trei candidați. În cazul în care filiala Timiș și Bucureștiul mă validează în candidatura de președinte de CJ, îmi asum 100% acest deziderat. Ba mai mult, consider că PNL va câștiga certamente președinția CJ Timiș”, explică Marian Vasile.

Reamintim, candidații vor fi aleși în funcție de rezultate și realizări profesionale. Marian Vasile susține că şi la nivelul Bucureştiului se promovează un sistem meritocratic.

Marian Vasile - 4

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *