Mansarda cu flori, concurs de pictură pentru copii și atelier pentru vârsta a 3-a 3

Manifestarea culturală ”Mansarda cu flori”, aprilie 2014

La jumătatea lunii aprilie 2014 am participat, în calitate de vicepreședinte și reprezentant al Consiliului Județean Timiș, la un eveniment cultural complex, desfășurat în incinta Bastionului Theresia din Timișoara.

Intitulată “Mansarda cu flori”, manifestarea cu caracter cultural organizată de aRtelier de Idei, în colaborare cu Consiliul Județean Timiș, Primăria Timișoara, Asociația Salvați Copiii, Asociația Seniorilor din Timișoara și Cantina de Ajutor Social a fost o excelentă împletire a eforturilor a trei generații de a produce obiecte minunate, care să fie prezentate ulterior în expoziții realizate în cadrul evenimentelor competiției pentru dobândirea titlului de Capitală Europeană a Culturii în 2021 sau să fie vândute, pentru a ajuta cu sumele obținute în acest fel copiii și persoanele din categoriile defavorizate.

Concursul de pictură la care am participat m-a impresionat și m-a energizat, deopotrivă, oferindu-mi prilejul să admir talentul și ambiția inocentă a copiilor și să mă bucur alături de ei. Cred că lumea este mai bună într-un astfel de mediu și consider că datoria noastră este să o făurim și să o predăm în acest fel copiilor noștri.

Am apreciat și admirat rodul muncii celor care au participat la fiecare atelier de lucru în parte, copii și seniori deopotrivă, și sunt convins că truda lor de a produceaceste mici obiecte de artă destinate unor scopuri nobile a produs și va produce efectele dorite.

Felicitări pe această cale încă o dată tuturor organizatorilor și participanților!

Timișoara, 12 aprilie 2014

Mansarda cu flori, 2014 4 Mansarda cu flori, 2014 3 Mansarda cu flori, 2014 2 Mansarda cu flori, 2014 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *