Mâine are loc Adunarea Generală a Consiliului Consultativ Economic (CCE) al Timișoarei

Mâine are loc  Adunarea Generală a Consiliului Consultativ Economic (CCE) al Timișoarei

Publicat în

Miercuri, 8 aprilie, de la ora 16:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara, va avea loc prima Adunare Generală a Consiliului Consultativ Economic (CCE) al Timișoarei.

La Adunarea Generală sunt invitate, alături de presă, peste 40 de instituții reprezentative în domeniul economico-financiar, de la cluburi de afaceri, clustere, agenții de dezvoltare și bănci până la universități și corp diplomatic. Ordinea de zi va atinge puncte precum prezentarea viziunii primăriei de dezvoltare economică a Timișoarei, alocarea membrilor pe grupuri de lucru și propunerea subiectelor care să fie tratate în prima perioadă de activitate.

Grupul de inițiativă, coordonat de vicepreședintele Consiliului Județean Marian-Constantin Vasile, fost consilier al primarului Timișoarei, își propune ca prin această abordare interinstituțională- CCE să furnizeze produse concrete pentru stimularea dezvoltării Timișoarei, precum concepte, pachete de date și informații, studii, documentații de proiecte, rapoarte asupra deficiențelor, pregătirea unor parteneriate și altele.
CCE a fost înființat acum două luni și își propune definirea și susținerea unei viziuni complementare în raport cu cea a administrației publice locale pentru dezvoltarea economică a municipiului de pe Bega. Până în acest moment, Biroul Permanent al CCE s-a întrunit de mai multe ori pentru a organiza cadrul general de funcționare, care presupune existența a opt grupuri de lucru.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *