Liderul grupului de consilieri PNL din Timiș: Bojin a demonstrat lipsă de viziune

Sursa: http://www.ziuadevest.ro/politic/58826-liderul-grupului-de-consilieri-pnl-din-timis-bojin-a-demonstrat-lipsa-de-viziune

Publicat: 14 ianuarie 2016

Autor: Adi P.

Marian Constantin Vasile, liderul grupului de consilier PNL din Timiș, spune că președintele CJ Timiș Titu Bojin (PSD) a demonstrat, din nou, „lipsă de viziune” în ceea ce privește bilanțul instituției pe anul 2015. 

„Fără niciun fir logic, fără vreo abordare managerială, domnul Titu Bojin a prezentat bilanțul pe 2015 și a demonstrat, din nou, lipsa de viziune, lipsa de capacitate și faptul că e adeptul acelui slogan: „După mine potopul”. A făcut multe afirmații care au dus către o dezinformare grosolană, inexacte, lăudându-se cu privire la cei 123 de kilometri de drum pe care i-a realizat în cursul anului 2015 și subliniind că aceasta este cea mai mare realizare a CJ Timiș în ultimii ani. Este indiscutabil faptul că județul nostru are nevoie de o infrastructură foarte bună, dar întotdeauna când e vorba de banii publici ai cetățenilor trebuie să vorbim despre două aspecte: eficiența folosirii banilor publici și adecvarea folosirii acestor bani”, spune Marian Constantin Vasile.

Marian Constantin Vasile a tras un semnal de alarmă și cu privire la posibila intrare a CJ Timiș într-un blocaj financiar în următoarea perioadă. „Vom ajunge ca atunci când vom încerca să contractăm proiecte majore cu finanțare europeană și vom avea nevoie de cofinanțarea noastră pentru a atrage acei bani europeni să mai putem face acest lucru, pentru că suntem îndatorați”, spune Marian Constantin Vasile.

Bojin a spus că fanta de lumină a liberalilor nu este… Marian Vasile
„Nu am ce discuta la adresa lui Marian Vasile, din punct de vedere al capacității e atât de îngustă încât nu se vede nici măcar săgeata liberală. Nu cred că Marian e fanta de lumină a liberalilor și vor trebui să se gândească foarte serios la ce oameni propagă la viitoarea conducere a CJ Timiș sau la conducerea PNL. Cred că domnul Robu și domnul Popa pot găsi o altă soluție”, spune Titu Bojin.

Marian Vasile - Foto Ziua de Vest

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *