Liberalul Marian Vasile: „Sunt unul dintre candidaţii interni pentru șefia CJ Timiş”

 

Marian Vasile secretar general adjunct al PNL Timis Foto PNL TimisPNL va anunța, în următoarele luni, un regulament intern care trasează liniile directoare ale viitoarei competiții interne vizând desemnarea candidatului susținut pentru șefia CJT, a anunțat, joi, liberalul Marian Vasile. Afirmând că își asumă o astfel de candidatură.

Publicat joi, 14 mai 2015

Vicepreședintele Consiliului Judeţean Timiş, Marian Vasile, a anunţă că își asumă o candidatură internă în vederea desemnării sale drept candidat al PNL pentru ocuparea, în 2016, a poziției de președinte al CJ Timiş. „Afirmaţia mea a fost foarte clară: sunt unul dintre candidaţii interni pentru această poziţie. Bineînțeles că PNL va arunca în luptă în această competiție pe cel mai potrivit candidat”, a declarat Marian Vasile, care a precizat și că muncește pentru acest deziderat, la fel cum o fac și alte persoane din interiorul PNL care doresc să își asume competiția. Şi apreciază că desemnarea candidatului cel mai potrivit trebuie să se facă ținând cont de un set de criterii. Marian Vasile a anunțat că, în toamnă, va fi făcut public un regulament intern pentru promovarea acestor candidaturi, care va trasa liniile directoare ale viitoarei competiții interne.

„Suntem un singur partid, nu suntem o alianță, iar de la nivelul Bucureștiului, dar și din cadrul filialei noastre, se promovează un sistem meritocratic”, adaugă Marian Vasile, precizând că persoanele potrivite să fie candidați ai PNL la viitoarele alegeri din 2016 vor fi „oameni competenți, integri, loiali, în această ordine, axându-ne pe competență și pe impactul pe care acești oameni îl pot avea în comunitate”.

Acesta a declarat și că raportarea sa la oricare dintre potențialii candidați din interiorul partidului se face de pe poziții de colegialitate. Context în care a afirmat, cu privire la ipoteza unei potențiale viitoare candidaturi pentru aceeași poziție a deputatului PNL Alin Popoviciu, că se raportează la acesta ca la un coleg cu care are o relație pozitivă: „Activitatea noastră este diferită. Dânsul are activitate parlamentară, eu, județeană și, acolo unde ne intersectăm, putem să colaborăm”, a opinat Marian Vasile.

Cât despre procesul intentat reprezentanților CJ Timiş, în urma eliberării sale din funcție, în cadrul unei controversate ședințe de plen, din iunie 2014, după reconfigurarea majorității politice a plenului CJ Timiş, Marian Vasile a informat că joi, 14 mai, a fost în derulare, la Curtea de Apel, procesul care îl vizează: „Procesul meu se află în instanță chiar în acest moment. Nu doresc să mă antepronunț sau să anticipez decizia instanței. Mă voi supune acestei decizii, dar îmi exprim speranța că acest proces se va derula în mod corect, ca și până acum. Sunt liniștit, pentru că există multe argumente care țin în picioare funcția pe care o dețin la momentul actual (cea de vicepreședinte al CJ Timiş – n.r.). Avocaţii au spus că nu ar trebui să-mi fac nicio grijă în cazul în care procesul se derulează corect”. Marian Vasile mai spune că decizia judecătorilor în acest caz va fi anunțată vineri sau, cel târziu, luni.

http://timpolis.ro/liberalul-marian-vasile-sunt-unul-dintre-candidatii-interni-pentru-sefia-cj-timis/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *