Liberalii raman in stand by pentru schimbarea vicepresedintilor de la CJ Timiș

vasile-cjt-1

Publicat la: 07 Ianuarie 2015

Liberalii nu renunță la schimbarea vicepreședinților CJ, dar nu mai par atât de nerăbdători. Marian Constantin Vasile e convins că „rocada” se va face, dar așteaptă momentul oportun pentru înlăturarea din funcții a social-democraților Călin Dobra și Florian Zanfir. Până atunci, fostul vicepreședinte critică felul în care sunt lăsate de izbeliște proiecte importante ale județului.

Liberalul Marian Vasile, favorit pentru a ocupa scaunul de vicepreședinte al CJ Timiș, susține că situația este în continuare sub atenta observație a PNL, dar nu poate avansa termene. „Nu pot să dau o perspectivă de timp pentru schimbare, dar aceasta se va produce mai devreme sau mai târziu. Cel mai bine este să așteptăm comunicatul oficial din partea filialei PNL Timiș”, spune consilierul județean. Vasile nu vrea să discute despre problemele cu DNA ale președintelui CJ, Titu Bojin, însă e nemulțumit de felul în care instituția nu duce la bun sfârșit mai multe proiecte de interes. „Din păcate, dacă stăm să tragem linie, ne dăm seama că nu s-a făcut aproape nimic. Dacă luăm programul operațional regional, două proiecte semnate au fost anulate. Al treilea probabil că va fi anulat. (…) Centrul Intermodal de Transport Marfă nu se mai face, iar eu am spus lucrul acesta, că suntem în pericol. Un alt exemplu este cel mai mare proiect al județului Timiș, Sistemul Integral de Management al Deșeurilor, unde sunt probleme destul de mari. Pompele subdimensionate nu mai fac față, iar mirosurile se simt și în comuna Belinț și mai departe, locuitorii se plâng. Sunt multe proiecte care nu pot fi implementate. (…) Eu nu mă îndrept împotriva aparatului executiv, deși și acolo există mai multe scăpări, ci împotriva conducerii politice a CJ Timiș”, a declarat Vasile.

 

Fostul vicepreședinte al CJ susține, pe de altă parte, că nu ține neapărat să revină pe funcție, nici măcar în cazul în care, la un moment dat, Titu Bojin ar fi demis. Totul depinde, până la urmă, de poziția partidului. „Există mai multe variante de lucru în ipoteza în care postul respectiv s-ar vacanta cândva. Acestea mă includ și pe mine, dar, încă o dată, trebuie aflată poziția oficială a noului partid PNL Timiș (…) Nu vreau să mă hazardez. Cred că cel mai bine e să stăm liniștiți, să așteptăm ca justiția să își facă treaba. Până atunci trebuie să susținem administrația”, afirmă Marian Constantin Vasile.

http://debanat.ro/2015/01/liberalii-raman-in-stand-by-pentru-schimbarea-vicepresedintilor-de-la-cj-timis/

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *