Liberalii, convinşi că vor prelua şefia CJ Timiş

Sursa: http://renasterea.ro/liberalii-convinsi-ca-vor-prelua-sefia-cj-timis/

Publicat: 29 decembrie 2015

Autor: Silviu Florescu

Chiar dacă PSD susţine că ar conduce detaşat într-un sondaj privind preferințele timişenilor, liberalii nu par deloc inhibaţi de declaraţiile social-democraţilor.

„Când vine vorba de oameni din PSD, nu cred nici măcar o jumătate din ceea ce spun ei. Am trăit cu ei, am muncit alături de ei, ştiu ce demagogie practică.

Eu am fost director de campanie în Timiş, la alegerile prezidenţiale, aşa că ştiu pe ce mă bazez când vine vorba de preferinţele timişenilor”, spune Marian Vasile (foto), cosecretar general al PNL Timiş.

Vasile susţine că, la nivel de PNL, fuziunea s-a încheiat în mare parte şi că nu vor exista asperităţi interne de care să profite PSD. „Am validat 62 de candidaturi, iar în 15 ianuarie vom tranşa o altă serie de candidaţi, după care vor rămâne doar situaţiile speciale.

Au existat, într-adevăr, unele orgolii şi frustrări personale, dar am încercat să le rezolvăm obiectiv. Eu sunt convins că, datorită sondajelor pe care le-am realizat, oamenii au înţeles că au fost luate soluţiile cele mai bune.

Încercăm să ţinem unită echipa şi este firesc ca procesul de armonizare să continue, mai ales în mediul rural. Am trecut printr-un amplu proces de reorganizare, de refacere a adeziunilor, iar acum trebuie să începem implementarea planului de acţiuni electorale.

În următoarele două luni, după stabilirea tuturor candidaţilor, se va contura o strategie în fiecare organizaţie. Este salutară şi iniţiativa luată la nivel central, de adoptare a unui cod de transperenţă, conform căruia programul propus de fiecare candidat va fi validat de organizaţia judeţeană şi monitorizat pentru îndeplinire”, a spus Marian Vasile.

Personal, cosecretarul general al PNL Timiş, are aspiraţii foarte mari: şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, dacă va câştiga competiţia internă.

„Mă bazez pe faptul că sunt un om de echipă, am dobândit competenţă în administraţia publică, dar şi pe partea de management, iar Timişul este un judeţ de dreapta. În perioada următoare, politicienii vor fi nevoiţi să iasă în faţă şi să-şi asume responsabilitatea”.

Marian Vasile - 3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *