Investirea lui Marian Constantin Vasile în funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, iunie 2012

Călin Dobra de la PSD și Marian Vasile de la PNL sunt vicepreședinții CJT! Noul Consiliu Județean Timiș s-a constituit

Sursa: www.opiniatimisoarei.ro

Publicat: 27 iunie 2012

Autor: Liliana Iedu

UPDATE: Calin Ionel Dobra de la PSD si Marian Constantin Vasile de la PNL au fost votati vicepresedinti ai noului Consiliu Judetean Timis. Dupa ce au depus juramantul,  consilierii judeteni au trecut pe la urna si i-au ales pe cei doi vici nominalizati de USL Timis. Au fost prezenti 35 de consilieri (Ilie Bertea a lipsit din motive medicale) si presedintele, in total 36 de voturi.

In urma numararii voturilor, unul a fost declarat nul.
Calin Ionel Dobra a adunat  24 de voturi, pentru si 11 impotriva, in vreme ce Marian Vasile a primit 23 pentru si 12 impotriva. Cei doi au intrunit numarul necesar pentru a fi alesi.

Investirea lui Marian Constantin Vasile în funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, 27 iunie 2012 4

Va reamintim, daca PNL l-a desemnat fara probleme pe Marian Vasile inca de acum cateva zile, la PSD stabilirea lui Calin Dobra pentru functia de vicepresedinte a nascut reale controverse in sanul filialei. Social democratii au avut de ales intre Calin Dobra, care a condus campania electorala pe colegiul de Lugoj, si Marcel Mihoc, cel care s-a ocupat de intreaga campanie electorala a partidului in Timis. Liderii PSD Timis au tinut mai multe sedinte furtunoase si abia in cursul diminetii s-a luat decizia finala. O parte dintre social-democrati socoteau ca rezultatele bune de pe Lugoj il indreptatesc pe Dobra sa preia functia de vicepresedinte la CJT, in vreme ce altii sustineau ca Marcel Mihoc trebuie rasplatit cu aceasta pozitie pentru munca sa la partid.

Investirea lui Marian Constantin Vasile în funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, 27 iunie 2012 3

UPDATE: Titu Bojin a facut nominalizarile pentru vicepresedinti:  Calin Ionel Dobra din partea PSD si Marian Constantin Vasile din partea PNL.
Va fi un singur buletin de vot, iar consilierii judeteni proaspat validati vor trece la votarea celor doua propuneri.
“Sunt timisorean, am 32 de ani, sunt absolvent al Liceului Grigore Miosil si al Facultatii de calculatoare din cadrul UPT. In 2003 m-am angajat la Continental Automotive. De 5 ani sunt manager de calitate. Sunt membru fondator al clubului Rotary Opera din Timisoara“, s-a prezentat Marian Constantin Vasile.
“Sunt din Lugoj, am 34 de ani, sunt casatorit si voi deveni tatic. Sunt absolvent al Facultatii de Educatie  Fizica si Sport, sunt din 2001 profesor, iar din 2007 directorul Clubului Sportiv Municipal din Lugoj. Am fost si subprefect al judetului Timis, iar din anul 2000 sunt membru PSD“, a spus Calin Ionel Dobra dupa ce a fost nominalizat pentru functia de vicepresedinte al CJT.

Investirea lui Marian Constantin Vasile în funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, 27 iunie 2012 2

________________________________

UPDATE:  ”Ma bucur ca am reusit, cel putin in prima sedinta, sa nu ne consultam in grupuri si sa fim de acord cu propunerile de astazi”, a declarat Titu Bojin, inaintea alegerii vicepresedintilor CJT.

Urmeaza ca cei 35 de consilieri judeteni prezenti sa aleaga vicepresedintii. De la PNL a fost deja desemnat de cateva zile Marian Constantin Vasile, iar PSD va anunta acum cine va fi vice din partea social democratilor. Surse din randul PSD Timis il dau ca sigur pe Calin Dobra, stabilit in detrimentul lui Marcel Mihoc.

______________________

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis se constituie in aceste momente, la Palatul Administrativ din Timisoara. Dupa ce au fost validati consilierii judeteni si acestia au depus juramantul, urmeaza alegerea vicepresedintilor.

Investirea lui Marian Constantin Vasile în funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, 27 iunie 2012 1

Titu Bojin, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Timis, conduce sedinta de constituire. Consilierii judeteni validati sunt urmatorii:

USL: Pompiliu Stanciu, Marcel Mihoc, Sorin Supuran, Calin Dobra, Marian Vasile, Mihai Ritivoiu, Liviu Borha, Adrian Pau, Traian Stancu, Ioan Szatmari, Adrian Negoita, Gheorghe Bologa, Dan Plavosin, Gabriela Craciunescu, Liviu Cocean, Catalin Tiuch, Aurel Lazureanu, Cosmin Costa, Bianca Gavrilita, Ion Davitoiu si Adrian Pascuta.

PDL: Tiberiu Lelescu, Dorin Pompiliu Cutu, Paul Bogdan Moldovan, Alain Florin Rus, Marin Popescu, Sorin Cociobea, Mihaita Bojin, Marius Tiberiu Martinescu, Nicolae Florin Bitea, Oana Gaita si Georgeta Aurelia Rus.

PP-DD: Adrian Diaconu, Ilie Bertea, Petru Juravle si Florian Zanfir.

Lipseste, din motive medicale, Ilie Bertea.

Fiecare consilier judetean a fost ales prin vot deschis, prin ridicarea mainii, apoi depun, individual juramantul de credinta. Una dintre consilierele judetene a anuntat initial ca renunta la formula religioasa a juramantului “Asa sa-mi ajute Dumnezeu!” Este vorba de Bianca Gavrilita care la depunerea juramantului s-a razgandit si a rostit si formula religioasa.

Urmeaza alegerea vicepresedintilor care se va face prin vot secret. Daca PNL l-a desemnat din timp ca vicepresedinte pe Marian Constantin Vasile, PSD nu a anuntat oficial un nume, insa se pare ca il va sustine pe Calin Dobra.

 

282620_453174924700869_315518454_n___fotoConstantinDuma 394734_453174888034206_1045509638_n___fotoConstantinDuma 394734_453174888034206_1045509638_n___fotoConstantinDuma_ 557249_453175348034160_2128252183_n___fotoConstantinDuma

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *