Întâlnire cu ambasadorul Coreei de Sud, noiembrie 2012

Întâlnire cu ambasadorul Coreei de Sud, noiembrie 2012

Am participat, la finalul anului 2012, alături de reprezentanți ai Primăriei Timișoara și ai Prefecturii Timiș, la întâlnirea cu delegația Coreei de Sud, condusă de domnul ambasador al Coreei de Sud, Excelența Sa Im Han-taek.

În cadrul discuțiilor care au avut loc au fost analizate aspecte legate de oportunitățile de colaborare între administrațiile publice locale din cele două țări și oportunitățile de dezvoltare economică.

Au fost prezentate, de asemenea, propunerile de colaborare ale Primăriei Timișoara și ale Consiliului Județean Timiș și s-a insistat pe promovarea colaborării în domenii cum sunt educația, industriile de vârf și tehnologiile înalte, ținând cont de prezența puternică în Timișoara a reprezentanților  industriilor IT & C și Automotive. 

UPDATE: Aceasta a fost doar una dintre întâlnirile la care am luat parte, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș sau de consilier al primarului Timișoarei, cu delegați ai Coreei de Sud, țară cu care Timișoara a angajat de-a lungul timpului relații strânse de colaborare în multiple domenii, concretizate inclusiv prin deschiderea, în iunie 2014, a unui consulat onorific la Timișoara.

Timișoara, noiembrie 2012

Intalnire ambasador Coreea de Sud, 2012 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *