Ziua Calitatii Timisene 2013

Instituirea Zilei Calității Timișene, alături de Asociația Generală a Inginerilor din România, noiembrie 2012

În anul 2012, apelând la experiența mea de 7 ani în domeniul calității acumulată în două companii multinaționale, am inițiat organizarea unei Zile a Calității Timișene, alături de Asociația Generală a Inginerilor din România – filiala Timiș, eveniment anual menit să creeze un cadru propice desfășurării de dezbateri pe tema calității în activitatea instituțiilor publice, a celor private și în raporturile dintre cele două.

Prima ediție a Zilei Calității Timișene s-a desfășurat la începutul lunii noiembrie 2012 în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, co-organizatori ai evenimentului fiind Consiliul Județean Timiş și AGIR – filiala Timiș, în parteneriat cu Universitatea Politehnica, Universitatea de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, Universitatea de Vest şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Județului Timiș.

În mesajul pe care l-am adresat participanților am subliniat faptul că o astfel de inițiativă trebuie să contribuie la o creștere a culturii calității, care se clădește în ani de zile și este bazată pe cumularea factorului uman cu factori care țin de instrumentele și procedurile de lucru folosite.

Una dintre propunerile interesante care au fost avansate în cadrul discuțiilor de către reprezentantul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Timiș, domnul prof. univ. dr. Horia Popa, a vizat corelarea, în perspectivă, a temei acestui eveniment, calitatea, cu principiul competitivităţii sustenabile.

Timișoara, 09 noiembrie 2012

Referințe media: Ziua Calitatii, pentru prima data marcata la nivel de judet

Ziua Calitatii Timisene 2013

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *