Inaugurarea sălii multifuncționale de la Ghilad, mai 2015

Inaugurarea sălii multifuncționale de la Ghilad, mai 2015

La finalul lunii mai 2015, am participat alături de primarul liberal al comunei Ghilad, domnul Cornel Guran, un om pe care îl prețuiesc mult, la inaugurarea sălii de sport din localitate, construită cu fonduri europene.

Sala sportivă multifuncțională din localitate, realizată în cadrul programului de cooperare transfrontalieră România – Serbia, axa turism, va putea găzdui de acum încolo evenimente locale sportive și culturale.

M-a bucurat determinarea de care a dat dovadă pe durata implementării proiectului domnul Cornel Guran și succesul acestui proiect, pe parcursul derulării căruia au trebuit depășite o serie de probleme mari de ordin administrativ, cauzate, printre altele, de faptul că firma care a câștigat inițial execuția lucrărilor a dat faliment, existând de aceea riscul returnării banilor europeni.

Îl felicit pe domnul primar pentru eforturile depuse, pe care puțini le știu!

Mulțumiri pe această cale și fraților noștri sârbi, parteneri în implementarea proiectului, care au fost prezenți la momentul festiv ocazionat de inaugurarea sălii, inclusiv cu ansambluri populare.

Ghilad, 30 mai 2015

 

Inaugurarea salii de sport de la Ghilad, 2015 10Inaugurarea salii de sport de la Ghilad, 2015 9 Inaugurarea salii de sport de la Ghilad, 2015 8 Inaugurarea salii de sport de la Ghilad, 2015 7

Inaugurarea salii de sport de la Ghilad, 2015 5 Inaugurarea salii de sport de la Ghilad, 2015 3 Inaugurarea salii de sport de la Ghilad, 2015 2 Inaugurarea salii de sport de la Ghilad, 2015 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *