Fostul vicepresedinte al CJ Timis, noul consilier al primarului Robu. Se va ocupa de proiectul Aquapark de la Dudestii Noi

Fostul vicepresedinte al CJ Timis, noul consilier al primarului Robu. Se va ocupa de proiectul Aquapark de la Dudestii Noi

30. iunie 2014

Scris de B.A.M – Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş Marian Vasile a ajuns, de luni, consilier al primarului Nicolae Robu. Vasile spune că se va ocupa de implementarea proiectelor cu finanţare externă, primul fiind cel al Aquapark-ului de la Dudeştii Noi.

Marian Vasile este, de luni, consilierul cu numărul patru al primarului Nicolae Robu.

„Am atribuţii în domeniul dezvoltării. Mă refer la proiectele care sunt implementate cu diverse surse de finanţare: locală, regională, guvernamentală şi europeană. Este vorba atât de partea monitorizare proiecte în diferitele stadii pe care le au, dar mai ales pe generarea de proiecte, punct pe care l-a subliniat şi primarul”, a declarat Vasile.

El a precizat că se va ocupa de implementarea de proiecte atât în cadrul primăriei, cât şi în cadrul societăţilor care ţin de primărie.

„Pe lângă aceste societăţi şi regii care ţin de primărie, vizăm şi alţi parteneri, care ţin inclusiv de mediul privat. Mai ales că a apărut o nouă lege a parteneriatului public-privat care este mai favorabilă, clar”, a mai spus Vasile.

El va trimite în aceste zile adrese către regiile şi societăţile subordonate Primăriei Timişoara prin care le va cere să i se comunice ce proiecte au în derulare şi care este stadiul lor actual.

„E normal să fac o radiografie şi apoi să încep concret”, a precizat fostul vicepreşedinte al CJ Timiş.

Primul proiect aflat în vizorul lui Vasile este Aquapark-ul de la Dudeştii Noi.

„Unul dintre proiecte care este vizat în perioada asta de mine, după discuţiile cu primarul, este din zona periurbană. Mă refer la acel Aquapark de la Dudeştii Noi. Va trebui să gândim pe care axă de dezvoltare vom plasa proiectul, care sunt partenerii şi care sunt paşii concreţi care îi vom face pentru a implementa proiectul. Proiectul va fi unul etalon pentru partea aceasta a Europei şi va cuprinde diferite funcţiuni”, a concluzionat Vasile.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *