Expozitie a Planului de Amenajare al Teritoriului Judetului Timis, 2013 2

Inițierea consultării publice asupra Planului de Amenajare Teritorială a Județului Timiș, august 2013

În data de 12 august 2013 a fost deschisă în incinta Consiliului Județean Timiș o expoziție cuprinzând documentele și planșele care compun viitorul Plan de Amenajare Teritorială a Județului Timiș.

Acesta a fost un proiect la care am ținut foarte mult și care a aparținut de resortul meu, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș și coordonator al Instituției Arhitectului-Șef.

Proiectul în sine este de importanță deosebită, întrucât definește directivele majore ale planificării spațiale pentru următorii 10 ani, la care vor trebui să adere toate unitățile administrativ-teritoriale din județ, întrucât vizează aspecte importante, pornind de la tratarea zonelor de risc și echiparea cu rețele edilitare până la trasarea căilor de comunicație și reflectarea sectoarelor economice ale Timișului.

Timp de 30 de zile, toți cei interesați au putut analiza documentele puse la dispoziție de executivul Consiliului Județean Timiș, iar la jumătatea lunii septembrie 2013 a fost organizată o dezbatere publică asupra PATJ, care a precedat validarea documentului în plenul Consiliului Județean.

Timișoara, 12 august 2013

Expozitie a Planului de Amenajare al Teritoriului Judetului Timis, 2013 2Expozitie a Planului de Amenajare al Teritoriului Judetului Timis, 2013 1Expozitie a Planului de Amenajare al Teritoriului Judetului Timis, 2013 3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *