Asumarea intenției de a candida în 2016 pentru președinția Consiliului Județean Timiș 2

Asumarea intenției de a candida în 2016 pentru președinția Consiliului Județean Timiș

PNL Timiș va face public un regulament intern care va stabili criteriile de desemnare, în toamnă, a candidaților pentru alegerile din 2016.

Am anunțat joi, 14 mai 2015, că îmi asum intenția de a candida pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

Afirmaţia mea a fost una foarte clară: că sunt unul dintre candidaţii interni pentru această poziţie. Asumarea acestei candidaturi implică, firește, asumarea muncii care îmi revine în vederea îndeplinirii acestui deziderat. Cu siguranță PNL va arunca în lupta pentru ocuparea acestei poziții foarte importante din administrația publică pe cel mai potrivit dintre candidații săi.

Sistemul de selecție a candidaților promovat în PNL, ale cărui linii directoare sunt transmise de la nivel central și dezvoltate concret în plan județean, plasează competiția internă din PNL pe un teren în care vor conta competența, integritatea, loialitatea și susținerea organizațiilor locale. Am convingerea că elementele decisive vor fi competența și impactul potențial pe care viitorii candidați îl vor avea în rândul comunității.

Timișoara, 14 mai 2015

Referințe media:

Marian Vasile despre candidatura la presedintia CJ Timis: PNL va arunca in lupta cel mai potrivit candidat

Marian Vasile, unul dintre posibili candidați ai PNL pentru șefia CJ Timiș? Ce spune liberalul

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *