Contre in plenul CJ Timis intre fostul vicepresedinte Marian Vasile si Titu Bojin

Contre in plenul CJ Timis intre fostul vicepresedinte Marian Vasile si Titu Bojin

Reactualizat la:

Scris de Valentin Rusu – După alegerile prezidenţiale au început şi împunsăturile politice în Consiliul Judeţean Timiş. Marian Vasile, fostul vicepreşedinte al acestei instituţii şi consilier judeţean PNL, i-a cerut preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin (PSD) să fie „mai înţelept”.

Totul a plecat de la un punct de pe ordinea de zi prin care se cerea împuternicirea preşedintelui consiliului judeţean pentru semnarea unor acte la sfârşit de an, lucru care se face în mod uzual.

Fostul vicepreşedinte al CJ Timiş Marian Vasile, debarcat din funcţie de noua majoritate din consiliu formată după ruperea USL, a cerut o tehnicalitate, iar de aici până la ceartă şi împunsături politice nu a mai fost decât un pas.

„Cred că ar fi oportun ca această desemnare a dumneavoastră, de împuternicire, ca să semnaţi actele consiliului judeţean, fără a ne implica pe noi, să se facă în şedinţele viitoare. Cred că aţi văzut că la aceste alegeri prezidenţiale, poporul şi-a exprimat dorinţa de a susţine politicieni care nu mai umblă ursul pe după cireş. Voinţa poporului a fost pentru schimbarea abordării politice. Rugămintea mea este să fiţi ceva mai înţelept, să ne luaţi în seamă abordările, nu atât de multe vorbe, pe noi nu ne ameţiţi, nici poporul. Dacă nu facem construcţia pentru cetăţeni, am putea să ne trezim cu ei în stradă şi alegeri anticipate. Voinţa poporului în România a fost foarte clară. V-aş ruga să băgaţi în seamă această rugăminte a mea”, a spus consilierul judeţean PNL Marian Vasile.

Titu Bojin a spus că în această perioadă, cea a lunii decembrie, se vor face mai multe şedinţe festive, legate de revoluţie, de eventuala decernare a titlului de cetăţean de onoare al judeţului Timiş Patriarhului României, dacă proiectul primeşte vot favorabil în plen.

„De fiecare dată s-a făcut. Probabil că vom fi forţaţi să putem să pregătim închiderea lunii foarte repede. De aceea am solicitat această împuternicire. Asta-i procedura – pentru luna decembrie, de fiecare dată s-a dat împuternicirea în funcţie de cum a fost şedinţa. Împuternicirea e pentru proiectele bugetului, nu fac eu bugetul. Nu-mi daţi o împuternicire să fac eu bugetul – discutăm de lucruri normale, curente. Nu avem posibilitatea să ne întâlnim de atâtea ori pentru lucruri care apar la sfârşitul anului. E o chestiune care se face la fiecare final de an”, a spus Bojin.

Sursa: http://www.tion.ro/contre-in-plenul-cj-timis-intre-fostul-vicepresedinte-marian-vasile-si-titu-bojin/1482023

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *