Clinica de Neonatologie

Dotarea Clinicii de Neonatologie Bega cu aparatura medicală necesară îngrijirii bebelușilor născuți prematur, martie 2013

La începutul lunii martie 2013 am participat, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, la lansarea campaniei umanitare intitulată „Copiii noştri au dreptul să trăiască! Noi avem datoria să-i ajutăm!”, inițiată de Asociaţia Bega Neonat Timişoara cu scopul sprijinirii Clinicii Universitare de Neonatologie Bega a Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Timişoara în dotarea cu aparatura medicală necesară îngrijirii nou-născuților cu prematuritate extremă.

Consider că este de datoria noastră, a tuturor, să ne implicăm în măsura posibilităților și resurselor de care dispunem în demersurile menite să asigure condiții cât mai bune de îngrijire micuților care vin pe lume prematur în cadrul Clinicii de Neonatologie Bega, care deservește cele patru județe din partea de vest a țării.

O felicit pe această cale pe doamna dr. Gabriela Diaconescu, vicepreşedinte al Asociaţiei Bega Neonat Timişoara, pentru inițierea acestei campanii și pentru ambițiosul obiectiv de a colecta în cadrul acesteia cei aproximativ 100 000 de euro necesari achiziționării de ventilatoare, lămpi pentru fototerapie, a unui microanalyser pentru hematologie, a unei unități centrale de monitorizare şi a unei stații centrale de apă sterilă, indicate de către domnul prof. univ. dr. Constantin Ilie, şeful clinicii, ca fiind absolut necesare bunei funcționări a clinicii pe mai departe și îngrijirii celor peste 100 de bebeluși cu prematuritate extremă care beneficiază anual de serviciile Clinicii Universitare de Neonatologie Bega a SCJUT.

Timișoara, 8 martie 2013

Referințe media: SOS Clinica de Neonatologie Bega Timișoara

large_spv-24

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *