Anunțarea și motivarea deciziei de a nu mai candida pentru funcțiile Biroului Politic Județean al PNL Timiș. 18 Apr 2017

Dragi liberali,

Am cumpănit mult asupra drumului parcurs de Partidul Național Liberal în ultimii ani și asupra căii de urmat în viitor. PNL va trebui să se realinieze la istoria sa demnă și să redevină alternativa de dreapta de care România are nevoie. În această lumină, convingerea mea este că orice rabat ideologic și orice formă de compromis politic în cadrul alegerilor interne aflate în derulare sunt nocive pe termen mediu și lung și nu vor face decât să îi adâncească deruta identitară și valorică.

De aceea, anticipând situația și direcția în care se îndreaptă PNL și PNL Timiș, am decis să nu candidez pentru nicio funcție în Biroul Politic Județean. Este o formă de repliere momentană a acelora care își doresc un PNL modern, sănătos și performant.

Rămân consilier județean și mă voi concentra cu seriozitate și onestitate pe activitatea legată de această funcție, precum și pe prioritățile legate de viața mea profesională.

Să auzim de mai bine!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *