Balul pensionarilor Faget - FOTO Ziarul Actualitatea - 2

A şaptea ediţie a Balului Pensionarilor de la Făget a fost cea mai reuşită

Sursa: http://www.ziarulactualitatea.ro/a-saptea-editie-a-balului-pensionarilor-de-la-faget-a-fost-cea-mai-reusita/

Publicat: 21 octombrie 2015

Autor: Mihaela-Erika Popovici

A şaptea ediţie a Balului Pensionarilor i-a adunat la restaurantul “La Sandu” pe cei mai vârstnici membri ai comunităţii din oraşul Făget şi din satele aparţinătoare. Au fost prezenţi 250 de pensionari, care au petrecut o seară memorabilă în compania a trei formaţii de muzică: Ansamblul folcloric “Sorocul” al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Timişoara, Bianca Mărăşescu şi formaţia „Amicii”.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Oraşului Făget, Consiliul Local şi Casa de Cultură şi a avut ca invitaţi de seamă prieteni mai vechi ai făgeţenilor, consilierii judeţeni Tiberiu Lelescu și Marian Constantin Vasile.

Tiberiu Lelescu este iniţiatorul evenimentului şi organizatorul primei ediţii a Balului Pensionarilor, la Făget.

În deschidere, au vorbit: viceprimarul oraşului, ec. Vasile Sita, Marian Vasile, care a transmis un mesaj din partea Consiliului Judeţean Timiş pensionarilor din Făget, primarul oraşului Făget, prof. Marcel Avram.

Momentul cel mai aşteptat al serii a fost premierea familiilor care, în anul 2015, au implinit 50 de ani de căsnicie, cu diplome şi suma de 300 lei. Cele 13 familii premiate sunt: Barbu Petru şi Letiţia, Magyar Ştefan şi Raveca, Todorescu Nicolae şi Florica, Benescu Victor şi Elena, Boldescu Ioan şi Silvia, Anutoni Aurel şi Victoria, Boambă Ioan şi Ileana, Lupulescu Toma şi Florica, Ivan Vasile şi Viorica, Pirvoni Dorel şi Florica, Micu Dimitrie şi Ilina, Dulca Gheorghe şi Margareta, Gava Gheorghe şi Maria.

“Sunt multumit că şi anul acesta am reuşit să organizăm Balul Pensionarilor, la Făget, să premiem familiile care au implinit 50 de ani de căsnicie şi, nu în ultimul rând, de aprecierile pe care le-am primit din partea celor prezenţi la bal, care, în majoritate, au declarat că este cea mai reuşită ediţie de până acum. Le promit seniorilor făgeţeni că ediţia din 2016 va fi şi mai frumoasă decât cea de anul acesta”, ne-a declarat primarul oraşului Făget, prof. Marcel Avram.

Balul pensionarilor Faget - FOTO Ziarul Actualitatea - 2

Balul pensionarilor Faget – FOTO Ziarul Actualitatea – 2

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *