Tineretul din “Echipa lui Crin” în şedinţă la Zalău, mai 2013

Tineretul din “Echipa lui Crin” în şedinţă la Zalău, mai 2013

La jumătatea lunii mai 2013 am participat la Zalău la o întâlnire regională de lucru care a reunit peste 50 de reprezentanți ai Tineretului Național Liberal din 16 filiale din Transilvania și Banat, precum și reprezentanți ai Biroului Național al Tineretului Liberal.

Întâlnirea a avut ca scop consolidarea spiritului de echipă, dar și revitalizarea echipei de tineri liberali care a contribuit la succesul în alegeri în 2012.

Proiectul sub auspiciile căruia a fost plasată întâlnirea s-a intitulat, de aceea, “Echipa lui Crin – 2014”, o anticipare a modalităților prin care tineretul liberal urma să susţină candidatura lui Crin Antonescu în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care acesta ar fi candidat pentru funcția supremă în stat.

Am participat alături de preşedintele TNL Sălaj Răzvan Silaghi și de secretarul general la nivel național al TNL Valentin Şonoiu la o conferință de presă desfășurată cu acest prilej, în cadrul căreia am precizat că, la nivel naţional, candidatura domnului Crin Antonescu la președinția României era susținută activ de peste 1.200 de tineri, care făceau parte din această echipă aflată în fază incipientă de precampanie.

Cu acest prilej s-au purtat și discuții referitoare la candidaţii susținuți de Regionala Transilvania în alegerile naționale ale tinerilor liberali, programate să aibă loc în data de 18 mai 2013, la Bucureşti, candidați printre care m-am numărat și eu, pentru funcția de vicepreședinte la nivel național.

Zalău, 11 mai 2013

Tineretul din “Echipa lui Crin”, în şedinţă la Zalău 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *