Scoala politica de toamna TNL Bihor, 2013 1

Școala politică de toamnă a TNL Bihor, octombrie 2013

Școala politică de toamnă desfășurată la Arieșeni de către filiala TNL Bihor a fost un eveniment foarte reușit, pe agenda căruia au figurat prezentări și discuții interesante vizând chestiuni de organizare a campaniilor electorale, elemente de comunicare politică și valori liberale.

Am fost prezent la acest eveniment inclusiv în calitate de vorbitor, prilej cu care am provocat dezbateri despre necesitatea implicării tinerilor în politică, asumarea de către aceștia a unor poziții în administrația publică locală și responsabilitatea pe care aceste poziții le implică.

Vorbitorii care li s-au adresat participanților la această școală politică au fost fie membri PNL, deținători ai unor funcții politice și administrative, fie consultanți externi specializați pe diverse domenii.

M-am bucurat să particip la această manifestare în calitate de vicepreședinte național al Tineretului Național Liberal, dar și de prieten, având în vedere legăturile foarte bune pe care le-am avut întotdeauna cu reprezentanții PNL din partea de vest a țării.

Arieșeni, 19 octombrie 2013

Scoala politica de toamna TNL Bihor, 2013 2Scoala politica de toamna TNL Bihor, 2013 1Scoala politica de toamna TNL Bihor, 2013 3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *