Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 1

Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, mai 2015

Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară a avut loc, în data de 28 mai 2015, la Timișoara.

Evenimentul a reunit peste 600 de membri PNL din județul Timiș și s-a bucurat de participarea celor doi co-președinți PNL la nivel național, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Timișul este județul din țară aflat în stadiul cel mai avansat de realizare a fuziunii între cele două componente istorice ale noului PNL, un exemplu fiind desemnarea de conduceri monocefale în toate organizațiile locale, cu excepția organizației Timișoara. Acest fapt ne îndreptățește să privim încrezători înspre prefiguratele noastre victorii de anul viitor, la toate nivelurile.

Timișoara e un oraș profund conectat la liberalism, a remarcat în discursul său co-președintele PNL Alina Gorghiu.

Speranța noastră este că lecția Revoluției din 1989 și actul de voință politică dovedit de județul Timiș vor fi urmate în curând de reprezentanții PNL din întreaga țară.

„Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!” a fost îndemnul pe care l-am adresat colegilor mei în cadrul Comitetului Județean de Coordonare al PNL Timiș.

Timișoara, 28 mai 2015

Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 8Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 7 Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 6 Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 5 Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 4 Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 3 Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 2 Prima ședință de Comitet Județean de Coordonare din țară, 2015 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *