Campania "PNL prețuiește sănătatea", octombrie 2013

Campania “PNL prețuiește sănătatea”, octombrie 2013

La finalul lunii octombrie 2013 am participat, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș din partea Partidului Național Liberal, la prima ediție a campaniei intitulată “PNL prețuiește sănătatea”, organizată la Fârdea de către Comisia de Sănătate din cadrul PNL Timiș și Organizația Femeilor Liberale Timiș.

În cadrul acestei campanii, specialiști în diverse domenii, membri ai PNL, au oferit consultații medicale gratuite locuitorilor din comuna Fârdea și din împrejurimi.

M-a bucurat faptul că inițiativa medicilor liberali a fost primită cu entuziasm de către cetățenii din mediul rural, pentru care accesul la consultații medicale de specialitate este mai anevoios decât pentru locuitorii din mediul urban.

În cadrul acestei campanii vor fi efectuate deplasări regulate în diverse localităţi în care accesul populației la medic este mai dificil.

Susțin inițiativa colegilor mei din Comisia de Sănătate a PNL Timiș și din Organizația Femeilor Liberale Timiș și îi felicit pe această cale pe toți cei care s-au implicat în acțiune, punându-și priceperea profesională în slujba sănătății cetățenilor județului Timiș.

Fârdea, 26 octombrie 2013

Referințe media:

Prima ediție a campaniei PNL prețuiește sănătatea a avut loc la Fârdea, județul Timiș

 

pozaFB

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *