Participare la lansarea candidaților PNL la alegerile locale, Sânandrei

Publicat: http://telenova.ro/stiri/2016/05/marian-truica-candidatul-pnl-la-primaria-sanandrei-promite-o-abordare-performanta-pentru-comuna/

În cadrul lansării candidaților PNL la Primăria și Consiliul Local Sînandrei, Marian Truică, candidat la primăria din comună, a venit cu propuneri de dezvoltare și îmbunătățire a nivelului de trai, susținând că este necesară o abordare performantă pentru viitorul comunei, și nu una ca cea existentă până în prezent.

Marian Truică a prezentat o viziune de ansamblu, care include atragerea investitorilor străini și asigurarea unor noi locuri de muncă pentru tinerii care locuiesc în comună.

Prezent la întâlnire, consilierul județean Marian-Constantin Vasile a ținut să sublinieze cât de important este polul de creștere Timișoara, din care face parte și comuna Sânandrei. Marian-Constantin Vasile a relatat faptul că actuala conducere și administrație locala din Sânandrei nu a răspuns pozitiv la propunerea de a include comuna într-o asociație prin intermediul căreia ar putea beneficia de bani europeni pentru dezvoltare, fiind singura comună din zona periurbană care nu face parte dintr-o astfel de asociație.

Vasile Blaga, co-președintele PNL, a fost prezent și la această acțiune a partidului în județ, acolo unde a ținut să îi aducă în prim-plan și pe primarii PNL de la nivelul întregii țări, prin prezentarea unui clasament în care orașe conduse de primari din PNL au ieșit fruntașe la capitolul mediu de afaceri.

Sânandrei, 23 mai 2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *