Marian Constantin Vasile îl acuză pe Titu Bojin de lipsă de viziune

Sursa: http://www.banatulmeu.ro/marian-constantin-vasile-domnul-bojin-a-demonstrat-din-nou-lipsa-de-viziune/

Publicat: 14 ianuarie 2016

Autor: Teodora Popovici

Liderul de grup al consilierilor judeţeni liberali, Marian Constantin Vasile îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin de lipsă de viziune, lipsă de capacitate şi ineficienţă în folosirea banilor publici.

“Domnul Bojin a prezentat bilanţul pe 2015 şi a demonstrat, din nou, lipsa de viziune, lipsa de capacitate, fiind adeptul sloganului: <După mine, potopul>. A făcut mai multe afirmații care au dus către o dezinformare grosolană, multe afirmații inexacte, lăudându-se cu privire la cei 123 de km de drum pe care i-a realizat în cursul anului 2015 şi subliniind că acesta este cea mai mare realizare a CJ în ultimii 26 de ani. Este indiscutabil faptul că judeţul nostru are nevoie de o infrastructură foarte bună, dar când vorbim de bani publici trebuie să ţinem cont de două aspecte: eficienţa folosirii banilor publici şi adecvarea folosirii acestor bani”, a spus, joi, consilierul judeţean Marian Constatin Vasile.

Liberalul mai spune că cel mai probabil CJ Timiş va intra într-un blocaj financiar în următoarea perioadă pentru că s-a ajuns la o îndatorare de 24 la sută prin contractarea celei de a doua tranşe din creditul bancar. “Probabil se va intra într-un blocaj financiar pentru că s-a ajuns la o îndatorare de 24 la sută prin contractarea tranșei doi de credit bancar, cele 200 milioane de lei ceea ce va duce la următorul scenariu: Pe ciclul 2014-2020, atunci când noi județul Timiș și cetățenii și administratorii vom încerca să contractăm proiecte majore cu finanțare europeană și vom avea nevoie de co-finanțarea noastră nu vom putea face acest lucru pentru că suntem prea îndatorați”, mai spune Vasile.

Marian Constantin Vasile - Foto Banatul Meu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *